maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hattuhylly 2.0

Kuulostaako tutulta?  Olet lähdössä ulos ja yrität etsiä hanskan toista paria hattuhyllyltä. Kätesi vispaavat hattuhyllyllä kiivaasti ja sinusta alkaa tuntua jo, että olet kääntänyt koko hyllyn ylösalaisin eikä toista hanskaparia löydy. Lopulta viskaat kaikki vaatekappaleet lattialle ja vihdoin lopulta löydät oikean parin. Oletko koskaan ajatellut voisiko uloslähteminen olla hieman helpompaa? 

Keksitään uudelleen hattuhylly

Perinteinen hattuhylly on kuin omijaan hävittämään kaikki vaatekappaleet. Uuden ajan hattuhylly perustuu lokeroihin, jotka ovat suuruudeltaan sitä luokkaa, että aikuisen ihmisen käsi sopii vaatekappale nyrkissä viemään sen lokeroon. Lokeroinnin perusperiaate on, että yhteen lokeroon laitetaan yksi vaatekappale tai jos lokerot eivät riitä, niin samaan lokeroon voi myös laittaa samantyyppiset vaatekappaleet esim. yhteen lokeroon kaikki naisen villalapaset ja yhteen lokeroon kaikki miehen nahkahanskat. Suositeltavaa kuitenkin olisi, että karsisi hyllyiltä ne vaatekappaleet joita ei yleensä edes käytä. 

Astetta fiksumpi hattuhylly

Hattuhylly on todennäköisesti helpointa koota kalustelevystä. Itsellä vaatekaappiin riitti juuri ja juuri 4 kpl 100cm x 30cm kalustelevyä, jotka maksoivat yhteensä n. 20 euroa. 

Materiaalin hinta ei päätä huimaa

Tämän lisäksi tarvitaan kalusteruuveja ja puutappeja (keskimmäisen levyn kiinnitykseen). Leikkaukseen tarvitaan kunnon pöytäsirkkeli+sopiva terä ja jos sellaista ei löydy omasta takaa, niin esimerkiksi Puukeskuksilla on muutamia euroja maksava sahauspalvelu, jota kannattaa käyttää. Kasauksessa lisäksi tarvitaan rullamittaa, lyijykynää, suorakulmaa, akkuporakonetta ja puuporanterää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti