torstai 26. joulukuuta 2013

Ostohyvityksellä rahaa takaisin

Ostohyvitys eli nykyään Bonusway on ns. cashback-palvelu, jonka kautta saa rahaa takaisin eri verkkokaupoista tehdyistä ostoksista. Kuulostaa miltein liian hyvältä ollaakseen totta. 

Vielä paremmalta nimittäin kuulostaa tämän jälkeen! Mukana on verkkokaupat kuten Apple Store, CDON.com, Hotels.com, Booking.com, Bootz ja Zalando. Uusimpana tulokkaana rahaa saa takaisin jopa pizzatilauksista.

Hyvitystä saa riippuen kaupasta yleensä n. 0,5 - 12,5 %:tia. Mikä parasta ostohyvitys ei pois sulje mitään ko. verkkokaupassa olevia alennuksia vaan hyvitys tulee joka tapauksessa aina.

Bonusway on suomalainen verkkopalvelu, jonka perustajat olivat myös taannoin Leijonan Luola ohjelmassa herättäen leijonien nälän ja kaataen ohjelman esityksen jälkeen jopa nettisivut suuren kävijämäärän seurauksena.Rahaa saa todellakin takaisin

Olin itse ensiksi hieman skeptinen tämän kaltaista palvelua kohtaan, mutta kokeiltuani sitä ensiksi Hotelli varaukseen ja sen jälkeen vielä pariin lehtitilaukseen huomasin, että rahaa todellakin kertyy Ostohyvitys-tililleni. 

Ostohyvityksen käyttöliittymä on selkeä ja rahojen kotiuttaminen
omalle pankkitilalle helppoa sekä nopeaa.

Sitten oli enää vuorossa ostohyvitysten kotiutus. Kotiuttamista varten kysyttiin toki pankkitilinnumero ja myös ostohyvitystilin salasana. Tämä tuottikin hieman päänvaivaa sillä olin kirjautunut Facebook-tunnuksillani ja en muistanut missään vaiheessa saaneeni salasanaa. Bonuswayn asiakaspalvelu kuitenkin vastasi erittäin nopeasti antaen minulle salasanani sähköpostiin, jolla pystyin kotiutuksen sitten suorittamaan.

Neljän päivän päästä rahat ovat tilillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti