tiistai 1. huhtikuuta 2014

Konvertoi tiedostoja (esim. DWG to PDF) ilmaiseksi

Tiedostotyypit aiheuttavat monella ihmiselle harmaita hiuksia. Moni törmää varsinkin työelämässä liitetiedostoihin, jotka eivät aukea omalla tietokoneella. Tämän voi ratkaista, joka ostamalla tiedoston tekevä ohjelma tai konvertoimalla tiedosto toiseen muotoon. 

Ammattiohjelmistot ovat kalliita ja niiden oppiminen vie runsaasti aikaa. Monta kertaa kuitenkin esim. AutoCad-muodossa oleva pohjapiirrustus pitäisi saada auki omalla tietokoneella. Tällöin helppo ja ilmainen ratkaisu löytyy online-pohjaisesta tiedostojen konvertointityökalusta.

Zamzar.com hallitsee yli 1200 tiedostotyyppiä ja niiden muuntamista toiseen muotoon

Maksuttoman Zamzar.com -palvelun avulla pystyy muuttamaan dokumentti-, kuva-, video-, musikki-, eKirja-, CAD- ja pakkaustiedostoja eri muotoihin. Lista tuetuista tiedostoista löytyy Zamzarin palvelukuvauksesta.


Palvelun käyttö on helppoa eikä peruskäyttö vaadi rekisteröitymästä. Etusivulla voi suoraan lähettää konvertoitavan tiedoston, valita muodon johon tiedosto konvertoidaan ja antaa sähköpostiosoite, johon tiedostolinkki lähetetään. 

Palvelusta on myös olemassa maksullisia pakettaja, jotka päivittää 100 MB:n tiedostorajan aina 2 GB:aan saakka, poistaa sivuilla näkyvät mainokset (eivät häiritse) ja antaa tiedostoille levytilaa palvelusta. Maksuttomalla versiolla tulee aivan hyvin toimeen ellei sitten ole tarve konvertoida suuria videotiedostoja, joihin kyllä voisi suositella jo omia työpöytäsovelluksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti